Brainstorm til den bedste jul

Hvordan fejre jeg julen på den bedste måde? Det skal være en god jul i år, så der skal planlægges for en gangs skyld.

Jeg regner med, at jeg skal se film. Skal det være enkelte film (Hitchhikers Guide to the Galaxy, Scrooged), eller skal den særlige dag udnyttes til, at se en serie, fx Ringenes Herre, Harry Potter, Ice Age, Die Hard?

Julemad
Æbleskiver, medister, ris à la mande, Odense Marcipan, mørk chokolade, Summerbird flødeboller, …

Skal jeg til julegudstjeneste? Skal det være aften i folkekirke eller en eftermiddags gudstjeneste i en frikirke?


2 Responses to Brainstorm til den bedste jul

  1. Hvis jeg helt selv skulle bestemme over juleaften uden at skele til familie og mine børn (jeg er altså glad for at være sammen med dem i julen, men HVIS nu jeg ikke skulle det) så ville jeg løbe (eller cykle, hvis jeg havde ondt i mit knæ)en rigtigt lang tur i fredsommeligt tempo om eftermiddagen også tilbyde min hjælp i et folkekøkken og hjælpe med at servere mad, synge julesange og vaske op der. Altså, sådan en aftale skal nok i stand i go tid før juleaften, natrligvis. På vej hjem derfra, ville jeg tage til midnatsgudstjeneste i en katolsk kirke. De kan altså noget med højtidelighed, de katolikker.
    Og hvis jeg så var en rigtig natteravn (og det er jeg) ville jeg tilbringe et par timer i selskab med en god film – meget gerne en ynlings jeg havde set før – og en orn’lig masse julekonfekt og -slik. Og tak for at have mindet mig om Summerbird flødebollerne.

  2. Tak for input, jeg tager det med i overvejelserne.

    For to år siden startede jeg dagen med 1 times spinning, og løb 24 km. om aftenen … vist endda i snevejr. Dét var en god jul. I år er jeg jo skadet, så det bliver vist maks 1,5 times spinning. Jeg håber, at mit knæ bliver i orden iden. Desværre tegner det ikke for godt.

Skriv et svar