Den mindste svømmehal

Svømning: I dag svømmede jeg i den mindste svømmehal – 25 m x 10,5 m. – den er så lille, at den næsten er klaustrofobisk. Selvom svømmehallen er så lille, så kan den opdeles i fem baner.

Når jeg svømmer er der dog ikke banetove ude. I stedet er der et “stort” bassin, hvor to-tre baner optages af vandgymnastik; mens resten er til os der svømmer.

Jeg kom så sent i vandet, at jeg fik “banen” tættest på vandgymnasterne, men da der samtidigt var lidt trængsel i svømmehallens øvrige del, svømmede jeg i buer. Jeg svømmede sådan, at jeg svømmede uden om gymnasterne, men når jeg var forbi den, så svømmede jeg ind i den ene bane som de optog. Dermed forsøgte jeg, at undgå at forstyrre deres svømning, og undgå, at forstyrre de andre svømmere.

I dag var det okay; men det kan godt tænkes, at hvis det skal være sådan i årevis, at jeg fravælge den svømning.


Skriv et svar