En halv times svømning uden pause

Svømning: Jeg svømmede i dag lidt over en halv time uden pauser. Dette skulle gerne være svømning som til halvironman (1900-2000 meter). Jeg ved ikke, hvor langt jeg svømmede på denne tid, for dels fik jeg ikke talt fra start, og mange gange kom jeg ikke hele vejen til enden af svømmebassinet idet der var andre svømmede, som stod og fyldte op.

Jeg blev træt i min venstre arm. Jeg er ikke klar over, hvorfor men det kan skyldes, at de vendinger jeg lavede i vandet laves med, at lave noget hullumhej med venstre arm.

Senere blev jeg filmet og jeg kan se på videoen, at min venstre arm ikke kommer langt nok ind foran mit hoved, og mit hoved er fortsat alt for bevægeligt i vandet. Jeg vil meget gerne finde ud af, at holde mit hoved i ro.. gerne nede i vandet.

Pasta og ris: Kostråd er måske ikke en fejl af professor Arne Astrup og sekretariatschef Eva Gleje


Skriv et svar