En svømmehal for mig selv

Svømning: Dagens motion sluttede med, at jeg havde en svømmehal hel for mig selv. Jeg kunne som vanligt ikke dy mig for, at svømme på kryds af poolen. Det er frydefult at svømme tværs over alle banerne i svømmehallen.

Jeg fik ikke svømmet ret langt i dag. Mine svømmebriller vedblev, at være fuldt med vand i det ene øje. Underligt som det kommer i perioder. Jeg har haft problemet de sidste par gange med disse briller; men tidligere har jeg også haft længere perioder uden problemer med vand i øjnene.

Spinning: Tidligere på dagen var jeg til spinning og efterfølgende løb – ca 4,5 km. alene iført cykelbukser. Jeg havde Garmin Forerunner 610 på til både spinning og løb; men Garmin Forerunner 610 er et elendigt ur. Mit Garmin Forerunner 610 har hverken registreret puls under spinning og det har ikke målt den fulde distance på den efterfølgende løbetur. Det tog meget lang tid inden Garmin Forerunner 610 havde fundet satellitterne, og da jeg blev kold i mit våde spinningtøj måtte jeg begynde på at løbe inden Garmin Forerunner 610 fandt alle satellitterne.

De kilometer jeg har fået logget lyder på 6:26, 5:17, 5:18, 5:08. Sjovt nok har Garmin Forerunner 610 logget min puls på løbeturen. Gnsn. puls: 146 bpm og en maks. puls på 156 bpm.


Skriv et svar