Ironman Hawaii

Eftersom jeg ikke ejer et tv, ved jeg ikke om der på dansk tv bliver vist Ironman Hawaii, men jeg har netop set Ironman Hawaii fra 2005 lavet af NBC. Jeg tror nok, at hvis jeg havde set sådan en udsendelse år efter år, så var jeg blevet inspireret. Meget flot produktion. Jeg forstår nu, hvorfor amerikanerne er så fokuserede på Ironman Hawaii. Jeg har ellers læst flere amerikanske bøger om (Ironman) triatlon, hvor jeg er blevet træt af, deres ensidige fokusering på Ironman Hawaii; men nu forstår jeg det.

Video fra Ironman Hawaii 2005, men ikke den flotte NBC produktion

Svømning: Jeg var i dag til svømning, hvor det startede godt ud. Jeg synes jeg svømmede fint; men jeg blev igen og igen overhalet af to af de fire andre på banen. Ikke særligt rart. Værre var det dog, at jeg fik ondt i venstre arm; så jeg ikke kunne svømme rigtigt.


Skriv et svar