Kondomer til iværksættere

Den nye Radio 24-7 / Radio 24syv har lavet skabt et radioprogram til/om iværksættere med navnet “6 hatte”. Jeg er lidt usikker på, om det kan være en henvisning til pessar, men det første jeg tænkte på var, at et må være kondomer, som navnet henviser til.

Som iværksætter ville jeg gerne høre programmet; men Radio 24syv har endnu ikke lært, at lave podcast, så jeg ved ikke, om kondomprogrammet er noget værd. Optager du selv programmet eller kender du til andre, der optager programmet og uploader det som mp3 eller ogg-filer til Internet må du meget gerne skrive en besked om, hvor det er.


2 Responses to Kondomer til iværksættere

 1. Hej Hammy,

  Jeg tror ikke der menes kondomer ala

  Tror du ikke nærmere der menes at der er rådgivere med hver deres “hat” som hjælper iværksættere?

  Anyway, vil også gerne have et pod-cast, hvis nogen kommer med det.

 2. Hej Michael

  Er du selv iværksætter, er det din egen butik?

  Jeg håber ikke, at der er det mindste tvivl om, at det er et humoristisk indlæg. Jeg undre mig over, så mange ting har sexsuelle navne. Inkl landets store energiselskab “Dong”, endnu mere undre jeg mig dog over, at nogle mennesker navngiver deres søn: Dick.

Skriv et svar