Lidt kredsløbstræning

Fitnesscenter: Jeg havde i dag brug for, at få mit blod til, at pumpe rundt i kroppen, så jeg tog i fitnesscenter, lavede meget lidt coretræning og smuttede på crosstrainer i 40 minutter med en gennemsnitspuls på 167 – ca 81% af min makspuls – og jeg fik pulsen op på 188, hvilket er 95% af min makspuls.

crosstrainer

Desværre kan jeg ikke forholde det op imod noget virkeligt brugbart (pulsreserven), da jeg vist ikke har målt min hvilepuls i over et år. Jeg tvivler på, at min hvilepuls er så lav som den var, da jeg ikke har løbet fast siden juli 2011.

Det er vigtigt, at få lavet kredsløbstræning, det sammen med mindre og sund kost, hjælper imod at blive fed

Jimmy Carr vittigheder om fedme

Løb: Jeg modtog i dag et link til Min Sport om Maria Sig Møller til Berlin Marathon 2011. Spændende indslag, skønt mere rettet imod eliteløbere end os motionister; men en begynder i maraton løb vil nok kunne nikke genkendende til en del.


Skriv et svar