New York City Marathon

New York City Marathon 2011 At løbe New York City Marathon er en stor oplevelse… og tager dobbelt så lang tid som mange andre marathonløb.

Da vejene bliver lukket af for løbet skal alle være ude af Manhattan kl 6:00. Og da min startgruppe skulle starte kl 9:40, måtte jeg vente i et koldt startområde i fire timer.

Jeg gennemførte løbet på 3:36. En elendig tid, men da jeg allerede var nede for at gå inden 27 km. var det en bedrift, at gennemføre den meget kuperede rute… selv med 2.500.000 tilskuere og 47.000 andre løbere.

Du må ikke løbe New York City Marathon med musik, dette løb skal løbes sådan, at du kan høre publikum… der er over to millioner af dem, og de larmer! Hvor mange live bands der spillede og hvor mange gange der var sat et anlæg op har jeg ikke tal på, men der var mange gange, at der blev spillet musik for os maratonløbere – og jeg har heldig, at synes godt om det musik de spillede, da jeg løb forbi.

Nu er jeg heldigvis færdig med mine amerikanske marathonløb efter tre på stribe. Så de kommende løb skal jeg ikke først flyve 8-9 timer samt skyde døgnet seks timer.


2 Responses to New York City Marathon

Skriv et svar