Sjov på mountainbike

Cykling på mountainbike: Jeg har fundet nøgle til min mountainbike, så jeg snuppede en tur. Samme 17 km som i mandags; men jeg besluttede, at jeg skulle cykle en time. Derfor cyklede jeg længere rundt.

Ghost mountainbike da den var ny

Jeg var næsten hjemme, da jeg så en mand på mountainbike i fuld udstyr køre ud af den vej i lyskrydset, hvor jeg skulle have været til venstre. Og selvom han fik hele sin grønne lys + ekstra tid, så cyklede jeg ham op. Jeg fik dog hjælp af, at han holdt for rødt lys ved næste kryds. Ved det lyskryds var der igen en lang strækning uden frakørsel, så jeg overhalede og holdt et godt tempo. Ved næste lyskryds fik jeg bekræftet min formodning om, at han var tæt efter mig, men nu kom endnu en mand på cykel ind i kampen. Han cyklede på en hybrid, hvor der var gear som en racercykel med ikke samme styr.

Igen overhalede jeg, accelererede op til et godt tempo – og så gav jeg den gas! Da jeg denne gang nåede næste lyskryds var den første mountainbike rytter ikke at se, og den anden mand var nok mindst 150 meter efter mig – sat eftertrykkeligt op under en kilometer. Jeg valgte der, at vende om og cykle hjem. Jeg havde fået min times cykling og jeg havde givet baghjul. En god dag på cykel!

Slank inden jul
Fedmens gåder Af: Thorkild I.A. Sørensen, professor, dr. med, leder af DanORC, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Rugbrød som julesnack DR Sundhed

Robin Ince om videnskab og vidunder (samt The Infinite Monkey Cage)


Skriv et svar