Slank inden jul

De seneste måneder uden anden virkelig motion end afslappende svømning har gjort, at jeg har taget på i vægt. Fedt er ikke fedt! De ekstra kilogram jeg har taget på skal væk inden jul!

Derfor startede i dag et nyt projekt, som jeg har valgt, at kalde Slank inden jul. Vil du med?

Der er flere metoder i kampen imod de overflødige kilo, fx kan man prøve at reducére mit kropsfedt med op til 9% i løbet af et år med CLA – Sund vægtkontrol. Klik her.. Jeg har dog valgt, at jeg skal bruge mit fitnesscenter eller fitnesscentrer. Jeg er nemlig så heldig, at der er åbnet et nyt fitnesscenter, hvor jeg kan træne. Jeg cyklede derhen i dag. Det er 5 km. blød opvarmning… som forbrænder kalorier.

Der er ikke tale om en slankekur. Slankekurer virker ikke. Jeg skal blot holde igen med de usunde ting, og i gang med daglig kredsløbstræning igen.

Læs også Så meget feder is og kager

Lidt dejlig musik

Løb: Efter jeg kiggede meget, lidt rundt, fandt jeg mig et skab i omklædningsrummet, flydte mine vandflasker og gik på jagt efter spinningsalen. Imens jeg ledte efter hvor jeg skulle til spinning, så jeg en stribe nye løbebånd. Så da jeg havde fundet spinningsalen og placeret mine sko og håndklæde, gik jeg op til løbebåndende.

Jeg løb 4 kilometer i et meget roligt tempo. Desværre viser disse løbebånd ikke min hastighed pr. kilometer, men i km/t. Jeg løb fra 11,7 og endte med 11,9 km/t. Det tog vist 20:26 minutter, at løbe de fire kilometer; men jeg løb maraton i søndags og har fortsat mindst et knæ, der er skadesramt.

Spinning: Tilbage til spinning.

Sidst jeg var til spinning var 4. oktober og det var kun fjerde gang siden april, så jeg er slet ikke i form til spinning. Derfor måtte jeg også tage det med ro i dag … udover, min venstre knæ der brokkede sig flere gange, så der blev ikke givet så meget gas, som jeg ønsker.


Skriv et svar