Spinning og løb

Spinning: Jeg havde fået en invitation til, at komme til spinning hos en instruktør fra klubben, så jeg måtte tidligt op og af sted gennem den frosne by.

Om jeg kørte en omvej ved jeg ikke; men jeg kørte forbi fire andre fitnesscentrer inden jeg kom hen til min destination.

Gennemsnits puls: 153 = 79%
Max puls: 187 = 96 %
Kalorier: 812

Verdens Diabetes Dag 2011

Løb: Efter spinning snakkede jeg med en anden fra klubben og pludselig stod spinninginstruktøren foran os. Vi skulle alle tre løbe. Både jeg og instruktøren skulle løbe ca en halv time, mens den tredje skulle løbe 16 km. senere på dagen. Så jeg kom til at løbe med instruktøren som jeg var. I mit spinning tøj (cykelbukser og en t-shirt), med mine indendørs løbesko (som er lidt for små) og min gyselige hue jeg fik om morgenen til New York City Marathon og et par overtræksbukser udover.

En time spinning samt 35 minutter løb, en rolig søndag med genoptræning.

Spørgsmål. Hvad synes du er den største bedrift?
Maraton på under 3 timer
Ironman på under 10 timer


2 Responses to Spinning og løb

Skriv et svar