Svømning med badeshorts

Svømning: Til svømning havde jeg i dag huske mine svømmefødder, handpadles, pullbuoy, to par svømmebriller, badehætte og et håndklæde. Desværre havde jeg glemt mine badebukser.

Til mit held fik jeg lånt nogle badeshort af svømmehallen. Sikken en oplevelse! De badeshorts gik næsten helt ned til mine knæ. De de blev våde (i bruseren) klæbede de sig til mine lår; men da jeg kom i vandet for, at svømme gav de enorm modstand. Det var hårdt, at svømme med dem.

Så jeg lavede i dag aqua running (løb i vand) i næsten 20 minutter. Det var hårdt og lidt kedeligt. Svømmehallen er kun 25 meter lang og den har skrå bund. Så jeg kunne kun løbe omkring 10-12 meter inden jeg kom til den lave bund, hvor jeg ramte på og måtte vende om. Men dem fra holdet der lavede vandgymnastik var på den lave del, så jeg var meget alene, selvom der var en del andre, som havde hovedet over vandet.

Jeg blev træt i mine ben (lårmuskler især) så nu er jeg spændt på, om jeg har gjort det så meget, at det gør ondt i benene i morgen.

slikautomat i svømmehal

Jeg ser en svømmehal som et sundt sted/et sted for bedre sundhed; men det er vist ikke samme opfattelse, at svømmehallerne selv har. Dagens svømmehal har en fyldig slikautomat. Det sundeste er vist appelsinjuicen der er lavet fra koncentrat.


Skriv et svar