Svømning med pullbuoy

Svømning: Da jeg naturligvis er mærket i benene efter jeg løb New York City Marathon søndag svømmede jeg næsten dagens svømning med pullbuoy.

Træningen med pullbuoy gav hvile til de ødelagte muskler i benene, og betød samtidig mindre belastning for armene, der ikke skal trække helt så meget i vandet, når benene fylder i overfladen i stedet for, når de er dybt nede i vandet, som de desværre ofte er hos mig.

Jeg fandt et meget roligt tempo i dag, da jeg havde en hel bane for mig selv, så der var ingen jeg skulle tage hensyn til. Dette gjorde, at jeg fik ro nok til, at jeg kunne koncentrere mig meget om min vejrtrækning – dvs. at holde hovedet i vandet imens jeg suger luft ind. Dejligt!

Hvis Ironman var let,
ville folk kalde det fodbold
.”

Du må citere mig for denne sålænge du henviser til viljestyrke.com. Bruger du mit citat på engelsk, skal det være: “If Ironman was easy, the world would call it soccer.”

Løb: For at få gang igen i mine ben løb jeg en meget kort og langsom tur på 3 km. Formålet med sådan en tur er udelukkende, at få varmet musklerne i benene op så meget, at de begynder, at bevæge sig i deres naturlige mønstre. Og det virkede. Jeg går meget mere naturligt nu end jeg har gjort siden mit maraton.

Afstand: 3,01 km.
Tid: 16:14 minutter
Gnsn. tempo: 5:24 min/km.
5:26, 5:31 og 5:14

Træn balancen og undgå at falde af DR Sundhed


2 Responses to Svømning med pullbuoy

Skriv et svar