Tempoløbet 2011 – 30 km enkeltstart

Cykling: Jeg deltog i dag i det Uofficielle Danske og Fynske mesterskaber i 30 km enkeltstart. Tempoløbet 2011 med ruten Odense – Kerteminde – Odense. Arrangeret af Fjordager IF Cykelafdeling.

Min cykelcomputer er næsten tør for strøm. Når den er det viser den ikke, hvor hurtigt og langt jeg har cyklet; men i stedet skriver den blot, at den har lav strøm. Så jeg havde ingen fartmåling undervejs på løbet.

Jeg havde dog min Garmin Forerunner 610 på, og den bippede for hver kilometer havde cykle, så jeg fik drejet min hånd indimellem sådan, at jeg kunne se, hvor langt jeg havde cyklet.

Jeg overhalede den første inden jeg havde cyklet 3 km., da jeg var halvvejrs (det er en ud og hjem rute), havde jeg overhalet fire. På den sidste halvdel overhalede jeg kun én, og så blev jeg endda selv overhalet! Det er meget utilfredsstillende.

Officiel resultat:
Tid: 43:42 minutter
Gsnit.: 40,23 km/t.

Egen måling (med Garmin Forerunner 610):
Tid: 43:42 minutter
Gnsn. hastighed: 40,4 km/t.

Det rakte til en bronzemedalje i min aldersklasse. Ham der overhalede mig – Hong S. Han – blev vinder.

Det undre mig, at der var så få deltagere fra cykelklubberne i Odense (CMO, Cykling Odense, Le Pedaleur de Charme m.f.), men heldigvis var der en del med fra Sjælland, Jylland. Der var mange fra Kerteminde Cykelklub, Fjordager Idrætsforening og Odense KFUM som jeg slet ikke kender.

Tak for kampen til alle der var med. Det var en god dag, god kage og god stemning.


Skriv et svar