Tennis begyndertræning til voksne

Tennis: I dag havde jeg min første tennistræning med træner. Vi har tre helt nye til èn træner. Jeg havde ikke forventet, at skulle bevæge mig så meget, da jeg forventede, at jeg nok ikke kunne ramme boltene; men i stedet for, at blive kastet ud i kamplignende situationer fik vi store skumgummibolde, som vi skulle spille med.

Først forhånd op af væg, og senere baghånd op af væg. Dertil også lidt på selve tennisbanen, og vi sluttede af med 10 forsøg på, at serve med rigtige tennisbolde.

Min puls kom rigeligt op flere gange. Det var udfordrende.

Desværre er det alle steder jeg kigger hen sådan, at man skal have sig en fast makker til, at træne med. Jeg ville jo gerne have det sådan, at man mødte op og fandt en forskellig, at spille med fra gang til gang, og så vil jeg i øvrigt gerne have mere tid med træner. Men det bliver hurtigt dyrt, for trænerne skal have penge og det koster også ekstra, at leje sig ind på de få indendørs baner. Dette naturligvis efter betaling af medlemsskab til klubben.


Skriv et svar