Varme, sol og blæst

Løb: Dagen startede med otte kilometer løb inden morgenmad. Løbet blev lagt om morgenen, fordi der var varslet regn/torden først på dagen, og sol og varme senere. Så for at undgå, at komme til at løbe i alt for stor varme efter cykling i varme, så valgte jeg en morgenløbetur.

Video: Tommy Trash & Tom Piper feat. Mr. Wilson – All My Friends

Cykling: Rent tilfældigvis havde jeg valgt, at cykle imod syd fra start. Det var lige op imod vinden, så den første time blev gennemført med knap 25 km/t. og da jeg samtidig med modvinden også cyklede en del op, overbeviste jeg mig selv om, at jeg trænede bjergcykling.

Det blev meget varmt, og jeg var vist meget kogt da jeg kom hjem. Jeg bemærkede det ikke direkte, men jeg fik drukket 1,5 liter saftevand på kort tid og jeg faldt i søvn på sofaen, hvor jeg følte mig godt brugt. Så sol og varme har taget på mig i dag.

65 km. cykling.


Skriv et svar