Varmen kom for sent

Cykling: Jeg var blevet lovet årets varmeste dage onsdag og i dag torsdag. Så jeg skulle da ud, på en lang cykeltur. Mindst 80 km. og gerne op til 120 km., hvis vejret blev så godt som lovet.

Jeg startede dagen med en god morgenmad, hvorefter jeg cyklede til cykelhandleren, hvor jeg fik rettet på min sadel. Jeg har nemlig i de seneste tid fået mine hænder (især venstre hånd) til at sove, når jeg cyklede af sted, og på min 60 km cykeltur i går var det meget slemt, så det skulle laves inden, jeg skulle ud på den lange cykeltur.

cykelhandsker

Jeg købte også nogle nye handsker med gel, som skulle modvirke sovende hænder og gel skulle aftage stød op gennem styret. Pris: 249 kr.

Efter 25-30 km. cyklede jeg forbi et skidt der viste temperaturen – 19 grader celsius – ikke ligefrem den varme, som jeg var blevet lovet, og da begge mine hænder begyndte at sove, valgte jeg at cykle hjem. Turen blev kun 77 km.

Video

Svømning: Til dagens svømning forsøgte jeg, af bedste evne, at følge programmet udleveret af træneren. Jeg klarede ikke stykkerne med “ikke crawl”, men ca 3/4 af det; men derudover fulgte jeg rimeligt med de andre på den midterste bane. En god dag.


Skriv et svar