Vintertræning i fitnesscenter

I august flyttede min svømning indendørs for vinteren, og nu er cyklingen også rykket indendørs og er blevet til spinning. Inden dagens time startede jeg ud med nogle øvelser på gulv: planken, sideplanken, mavebøjninger og en øvelse på ryggen, som jeg ikke ved, hvad hedder.

Derefter blev det til 17 minutter på crosstrainer + 1 minut baglæns på crosstrainer, for derefter at tage 10 minutter i romaskine. Jeg roede lidt over 2700 meter, men tiden var så tæt på, at mit spinning skulle starte, så jeg havde ikke tid til, at huske den tilbagelagte distance præcist; men det er ca 100 meter fra min rekord.

Video fra fitnesscenter

Da jeg både tog tid til cykling til fitnesscenter, på crosstrainer og de sidste 8,5 minutter af roningen blev mit Polar pulsur fyldt op, og det gemte ikke min indsats til spinning.

Jeg kan hele vejen rundt se og mærke, at jeg ikke er i så god form, som da jeg forlod fitnesscentrene i april 2011. Roning er ikke fladet slemt, jeg skal vist blot, have armene til, at give et boost, så er jeg bedre end før; men jeg er meget ringere til planke, sideplanke og mavebøjninger. De øvelser fik sveden til, at dryppe af mig – hvilket ikke er meningen, det skal de tre andre aktiviteter klare.


Skriv et svar