10 km i kajak

Kajak: I kajakklubben er jeg andenragsmedlem, jeg må ikke ro ud alene. Jeg skal have mindst én “friroet” roer med. Jeg skal ro 100 km. før, jeg er friroet og kan blive fuldgyldigt medlem. Hrmf!

Dette var årsagen til, at jeg i dag tog på endnu en rotur med to andre. Mit mål var klart, få roet mest muligt; meget gerne 10 km. Jeg fandt ud af, at 10 km. er langt. Jeg har brugt for pause hver kilometer for, at hvile mine arme lidt. Ja, jeg roer desværre ikke korrekt med min ryg og rygmuskulatur; men med mine arme. Det giver langsommere roning samt ondt i armene.

2012-08-17 kajak

Jeg håber engang, at jeg kan ro hele vejen rundt om Viggelsø; men det kan godt være, at tager nogle måneder.

Video om Månen

Jeg grimmer mig over disse menneskers uvidenhed. Lær noget om universet.

Det var en skøn tur i høj solskin, ingen vind, ingen myg, mange fisk i vandet omkring os, og det var først på turen hjem, at speedbådene kom på vandet, og lavede bølger i kanalen.

At ro kajak, er meget bedre end, at dykke. Det er også mange tusinde kroner billigere i udstyr. Nuvel, man kan nok købe sig fattig i udstyr til begge fritidsinteresser; men med det udstyr jeg har kig på til begge interesser, så er der 6000 kr. sparet ved kajak i forhold til dykning.

Jeg vil meget kraftigt anbefale, at ro kajak, det er dejligt!

Distance: 10.02 km
Varighed: 2t:09m:45s
Gns. hastighed: 4.6 km/t
Max. hastighed: 7.9 km/t
Kalorier: 907 kcal
Højde: 36 m / 44 m

Danskerne dyrker en økologisk myte

Spinning: Dagens startede med en tur i fitnesscenter, hvor jeg roede ca 56X meter på 2 minutter og en “time” spinning.


Skriv et svar