10 km løb og 10 km kajak

Løb: Dagen startede med, at jeg løb 10 km. Det er første gang jeg har løbet så langt siden tirsdag den 20. marts. Desværre er mit knæ endnu skidt, hvilket det især gjorde opmærksom på efter 3,9 km.

Turen løb jeg på stien langs den dejlige Odense Å.

Video: Vælg livet!

Kajak. Lidt over middag satte jeg mig i en kajak og roede 10 km. i Odense kanal og fjord ud til Klintebjerg havn. En dejlig tur i solskin. Der kom lidt blæst, som jeg synes pressede mig lidt det sidste stykke imod Klintebjerg havn. På vejen hjem blev jeg mere og mere træt, da der manglede 2 km. var jeg meget træt, og da tælleren sagde 9 km. var jeg meget indstillet på, at holde en pause.

Det er også voldsomt, at ro 10 km. i aftens og så igen i dag. 20 km. på under 20 timer, når man som mig endnu ikke har roet 80 km…. efter de 20 km.

Nu er jeg bare træt og skal slappe mest muligt af resten af dagen.

Dagens tip

Betjen ikke et hvidt komfur, når du har cykelolie på fingrene!


Skriv et svar