1500 meter svømmetest

Svømning: Til svømning i dag forsøgte jeg mig med 1500 meter svømmetest. Det gik dog langt fra som håbet.

Mine nye svømmebriller, som jeg købte i går tog hurtigt vand ind, så jeg allerede inden 300 meter to gange måtte tømme dem for vand, og jeg håber, at jeg talte forkert, for jeg brugte vist 37 minutter. Sidste år blev jeg noteret for 34 minutter og jeg havde forventet, at jeg kunne svømme på under 30 minutter.

Jeg svømmede i en 25 meter svømmehal, hvor jeg i den ene ende kan lave koldbøttevendinger, men den anden ende er kun 95 cm dyb, så dér vender jeg sidenlæns rundt. De første vendinger gik nogenlunde, men de blev hurtigt dårlige, og mange af de sidste stoppede jeg helt op ved og enkelte undlod jeg. Det gode er dog, at jeg havde kræfter til en slutspurt de sidste 75 meter.


Skriv et svar