5 km løb og svømning

Løb: Der er flere ting som gør, at jeg tydeligt kan mærke, at jeg ikke er i form til at løbe. Således var mine lægmuskler allerede efter under 2 km. begyndt at fortælle, at de ikke synes om, at løbe på asfalt og cementfiler.

Resten af dagen har mine lægmuskler været mærkede. Det er så tydeligt for mig, at mine lægmuskler er degenerede, at min lange tid med ingen eller næsten ingen løb; men hvad med alle de andre dele af kroppen, som bliver opbygget: Mine lår kan også mærkes når jeg sætter mig og rejser mig; men senerne kan jeg nok ikke mærke, det samme med kredsløbet; men det er formodentligt blevet lige så meget ringere af, den manglende træning. Øv, øv, øv! Der bliver ingen store resultater for mig i 2012.

Nå ja, og igen i dag har Garmin Forerunner 610 ikke gidet måle min puls!

Afstand: 5,01 km
Tid: 22:16
Gnsn. tempo: 4:27 min/km
Højdeforøgelse: 8 m
Højdereduktion: 8 m
MinElevation: 12 m
MaxElevation: 23 m

Mellemtider per løbet kilometer: 4:33, 4:46, 4:23, 4:12, 4:20 min/km.

Motion gør mænd mere sunde end vægttab Videnskab

Svømning: Det blev kun en smule svømning i dag. Og ca halvdelen blev svømmet med svømmefødder. Dagens solstråle var første forsøg på butterfly med svømmefødder. Dét er hårdt!


Skriv et svar