5 km løb på løbebånd

Løb: Jeg løb! I dag løb jeg 5 km. på løbebånd. Det er ikke meget, det var ikke hurtigt; men jeg gjorde det smertefrit. Nu må jeg så håbe på, at jeg kan gå langsomt frem og holde ved løbet. Jeg har så meget brug for, at kunne løbe og få løb ind som en fast del af min hverdag igen.

5km løb på løbebånd puls

Grafik: Min puls ved 5km løb på løbebånd

Det var et helt nyt løbebånd, så jeg skulle lære det, at kende i dag, hvilket betød, at jeg var længe om, at komme op i fart og da jeg stoppede løbet ville jeg gerne have noget afjogning; men det var der ikke noget af. Båndet stoppede meget hurtigt fra de 17,9 km/t. til 0. Og så måtte jeg genstarte løbebåndet, hvilket altid tager så lang tid.

Tid: 23:05 minutter
Gnsn. puls: 165 bpm
Gnsn. puls: 84 % af maks.
Maks. puls: 193 bpm
Maks. puls: 98 % af maks.
Træning effekt: 3,6

Spinning: Efter løbet snuppede jeg ca 55 minutter til spinning – endnu engang var jeg alene i cykelbiografen for, at forbrænde nogle flere kalorier.

Det er lidt kedeligt, at være til spinning alene; men i dag benyttede jeg mig af muligheden og skreg med nogle gange, hvor jeg skulle op i niveau 9 (af 10) for, at få endnu mere ud af benene. Det er dog underligt, at instruktøren – Morten – vil have os til, at yde mest når vi sidder ned, der kan ydes mere ved, at stå op i pedalerne.

Tid: 57:10 minutter
Kalorier: 835 C
Gnsn. puls: 149 bpm
Gnsn. puls: 76 % af maks.
puls: 186 bpm
Maks. puls: 95 % af maks.
Træning effekt: 3,5

81 spamkommentarer slettet i dag. Godt jeg har filter på.


Skriv et svar