700 meter fri svømning

Svømning: Da vandet i friluftsbadet, hvor sommerens svømmetræning foregår var blevet varmet lidt op af de seneste fem dage med meget solskin og fire dage med varme over 20 grader valgte jeg, at smide min våddragt, og svømme i badebukser den sidste tid.

Først: Hold da fast, hvor er det meget hårdere, at svømme uden våddragt, hvor er det meget koldere, samt meget langsommere. Efter forskrækkelsen på de første 100 meter, startede jeg ud på, hvad der skulle blive 700 meter uafbrudt svømning uden våddragt. Jeg gjorde det!

Det er første gang jeg har svømmet uden våddragt siden jeg brækkede hoften 8. maj. Hvornår jeg sidst har svømmet 700 meter uden pause og uden våddragt kan jeg ikke huske; men det er i hver de to måneder og nok en del mere.. måske siden februar.

Video: Astrologi

Der er en mening med galskaben. Jeg overvejer nogle nye fritidsaktiviteter, der kræver en distance svømning uden pause. Den ene kræver 300 meter, den anden kræver 600 meter, så jeg ville gerne teste i dag, om jeg kunne svømme så langt nu.

Jeg havde inden svømningen håbet på, at tage en “test”; men der var så mange gæster i friluftsbadet i dag, at det ikke var muligt til, at begynde med, og da gæsterne var gået hjem, var der kun én livredder tilbage og det var ikke en af dem, som jeg taler med, derudover holdt hun sig væk fra vandet, så jeg valgte ikke, at spørge om jeg kunne få hende til, at tæller og verificere mine evner. Bedre held til næste svømning!


Skriv et svar