Advanced dykker

Dykning: I dag gennemførte jeg de sidste to dyk på min “uddannelse” til, at blive advanced dykker med tilladelse til, at dykke til 30 meters dybde. Dagens to dyk var henholdsvis dybdedykning til 19 meter samt et strømdyk, der varede i 8 minutter!

Jeg har nu gennemført mere end en snes loggede dyk og jeg kan konstatere, at dykning er kedeligt, dyrt og tidskrævende. Dagens to dyk var samlet under 40 minutter; men jeg var på stedet i 5,5 timer og brugte 7 timer på det hele inklusiv transport. Jeg skal være meget, meget ensom og kede mig ekstremt meget for, at dykning bliver en fast fritidsinteresse.

I øvrigt er det vist usundt. Min kontakt med dykning har medført mange grillpøler og kage. Fedende og usund mad.

Vandring: Langt mere spædende og givende rent motionsmæssigt var dagens vandretur på 8,5 km. langs en å og veje.


2 Responses to Advanced dykker

 1. Hvorfor er du hele tiden så negativ, hvorfor magter du ikke at skrive om noget positivt.

  Indholdets retorik i denne blog er snart som baggrundsfarven på siden: sort.

  Tak for tiden, men jeg orker ikke læse med mere…

  Livsglæde og energi giver energi – denne side trækker ned…

 2. Kære Frank Larsen

  Jeg havde ingen kendskab til, at du læste min hjemmeside. Din kommentar udstråler da også tydelig tegn på, at du næppe har været grundig læser.

  Bloggen har pt. en sort baggrundsfarve; men ordene er skrevet i lysende hvid tekst samt med dejlig lyserøde links :-)

  Det meste af hjemmesiden er lavet med stor lyserød hoved samt lyserøde fremhævning på hvid baggrund; men hjemmesiden har også både blå og grøn som den fremtrædende farve.

  Ingen tvinger dig til, at læse med skønt, jeg dog er overbevist om, at du vil finde megen nyttig samt opløftende information og tekst her.

Skriv et svar