Advanced dykker

Dykning: I dag gennemførte jeg de sidste to dyk på min “uddannelse” til, at blive advanced dykker med tilladelse til, at dykke til 30 meters dybde. Dagens to dyk var henholdsvis dybdedykning til 19 meter samt et strømdyk, der varede i 8 minutter!

Jeg har nu gennemført mere end en snes loggede dyk og jeg kan konstatere, at dykning er kedeligt, dyrt og tidskrævende. Dagens to dyk var samlet under 40 minutter; men jeg var på stedet i 5,5 timer og brugte 7 timer på det hele inklusiv transport. Jeg skal være meget, meget ensom og kede mig ekstremt meget for, at dykning bliver en fast fritidsinteresse.

I øvrigt er det vist usundt. Min kontakt med dykning har medført mange grillpøler og kage. Fedende og usund mad.

Vandring: Langt mere spædende og givende rent motionsmæssigt var dagens vandretur på 8,5 km. langs en å og veje.


2 Responses to Advanced dykker

Skriv et svar