Årets anden brick session

Triatlon: Jeg er jo triatlet, eller jeg dyrker i hvert fald triatlon nogle gange om året. Så i dag stod træningen på årets anden triatlon specifikke træning, da jeg lavede en bricksession med 38 km. cykling og 3 km. løb.

Cykling: Jeg havde ikke cyklet den første kilometer inden, jeg så en cykelrytter på vej ud samme vej, som jeg skulle cykle. Jeg håbede, at jeg snart ville suse forbi ham; men nej. Mine ben var trætte/ømme efter de 100 km. i går og da jeg skulle løbe efterfølgende, tvang jeg mig selv til, at holde igen. Cykle i et tempo, som løsnede musklerne. Så jeg hentede ham ikke. Jeg kom dog tæt på og var i lang tid ikke over 200 meter fra ham; men så drejede han af og cyklede en anden vej end jeg.

Sjovt nok mødte jeg ham da jeg vendte rundt på cykelturen. Hans vej har utvivlsomt været længere og mere spændende end den rute jeg cyklede.

Afstand: 37,98 km
Tid: 1:21:23
Gnsn. hastighed: 28,0 km/t
Højdeforøgelse: 95 m

Standup video med en af verdens sjoveste mennesker: George Carlin

Løb: Jeg havde sådan set planlagt, at jeg skulle løbe 5 km. efter cyklingen; men på cykelturen indså jeg, at mine ben var så ømme, at jeg skulle nøjes med 3 km. i dag. Så kan jeg måske løbe 7 km. i morgen, hvor der er varslet så dårlig vejr, at jeg springer cyklingen over.

Da jeg endelig havde fået taget jakke, cykeljersey, de lange cykelbukser, cykelsko og cykelovertræk af, og havde iført mig løbesko begav jeg mig af sted på min løbetur; men AV! hvor gjorde det ondt. Jeg jamrede højlydt over mine ben. Sidste år blev jeg ellers vænnet så meget til, at løbe efter cyklingen, at mine ben ikke gjorde ondt; men det har benene åbenbart glemt alt om.

Jeg havde håbet, at jeg kunne undlade brick sessions i år; men det er tydeligvis noget, jeg skal træne flere gange.

Afstand: 3,01 km
Tid: 12:27 minutter
Gnsn. tempo: 4:08 min/km


4 Responses to Årets anden brick session

 1. Hej Hammy
  Skrev du ikke engang en anmeldelse af Lillebælt Halvmaraton?
  Jeg kunne godt tænke mig at (gen?)læse den, men jeg kan ikke finde den, kan du hjælpe med et link?
  På forhånd mange tak
  Annie

 2. Hejsa Annie

  Jo det gjorde jeg nok; men det var på den gamle blog. Slettet!

  Et par tips:
  Løb hurtigt i starten, der er mange mennesker, så kom fri af de andre sådan, at du kan løbe dit eget løb.

  Der er to startsteder. Jeg startede i målområdet, derfra kom der en bakke i løbet af 2-3 km. løb over den, så kan det være, at der er tyndet ud til dit løb.

  Der er ikke så meget, at sige om Jylland; men når du returnerer over Lillebæltsbroen går det ned et stykke. Saml kræfter dér for omkring km 18 er der en strid bakke, hvor solen endda kan bage ekstra på kroppen.

  De sidste km ind mod mål er træls. Du vil bare gerne i mål, men ruten drejer mange gange og opløbstrækningen kommer først efter min hjerne mente, at den skulle komme. På opløbsstrækningen er det bare fuld firspring ind imod mål. Der er fladt, der er tilskuere og du bliver videofilmet så smil og løb hurtigt :-)

  Der er god forplejning i mål. Men inden starten, er det svært at få drikkelse. Ha’ noget med selv, for du skal vente længe.

 3. Tak for tips!
  Det med drikkevarer før start er rigtigt godt at blive mindet om, jeg har hørt det til de andre store logistiske sværvægtsløb også.
  Jeg skal ikke slå nogen rekorder til Lillebælt, det er bare et løb jeg godt kunne tænke mig at deltage i. Jeg kunne lige akkurat løbe 10 kilometer sidste år, da jeg sad klistret til min computerskærm og fulgte fascineret med i livestreamingen fra løbet.

Skriv et svar