Årets første løbetur i sne

Løb: Det blev løb med smerter, da jeg for første gang i år løb i sne. Det var ikke snevejr, men sne på vejene. Hvor koldt det var er lidt svært, at sige men mellem 3 til 7 frostgrader.

Tøj til løb i sne

Jeg havde almindelige lange løbetights, lange tynde underbukser og et par uld underbukser. På overkroppen en langærmet skiundertrøje og en lidt tykkere løbetrøje, som jeg fik for, at løbe Etape-Marathon 2009/2010. Almindelige løbestrømer og løbesko. Jeg frøs ikke.

Smerterne kommer sig efter min tur på langrend, hvor jeg lørdag faldt og slog mine ribben/brystkasse. Det gør konstant ondt og især under løbeturen.

Tid: 23:51 minutter
Distance: 5,01 km.
Snit: 4:45 min/km.
Kalorier: 347
Trænings effekt: 3,3
Puls: 157
Maks puls: 166

Øko-æbler er ikke altid lige økologiske


Skriv et svar