Balancetræning i svømmehal

Svømning: Jeg ved ikke hvorfor; men jeg har ondt i højre skulder, så til dagens svømning skulle jeg ikke svømme for meget. Igen, igen. Så jeg lavede forskellige balancetræning øvelser:

Stå på i volleybold i vand
Sidde på kickboards (skumgummiplader). I dag nåde jeg seks, jeg har andre gange siddet på vist både syv og otte plader.

Indimellem svømmede jeg lidt for, at undgå at blive for kold.

Du kan også svømme med kickboard under maven; forsøge at ligge stille i vandet med hænderne strakt over hovedet. Det er lettere, med armene ud til siden, efterhånden som du bliver bedre, kan du samle armene mere og mere over hovedet.

God balance er godt til både svømning og cykling. Jeg ved ikke, hvor vigtig det er til løb. Så træn balancetræning. Når du ikke er i svømmehallen er det godt, at have en balancebræt, som du kan stå på hjemme.

Aftalt spil i fodboldkampe. Europa lige nu 26. februar 2012

Cykling: Det blev også til 25 km. transportcykling i dag, med et gennemsnit på lige over 20 km/t.


Skriv et svar