Bestået dykkerkursus

Dykning: Endelig lykkedes det, at bestå det dykkerkursus, som jeg påbegyndte den 3. maj 2012. Det kursus, som jeg måtte pause på ubekendt tid, da jeg 8. maj blev påkørt og brækkede hoften, da jeg havde overstået den første halvdel teori, svømmehalsdykning samt de første to dyk i havet.

dykning: mit dykkerudstyr

Godt vi skulle dykke og ikke bade
dykning: Godt vi skulle dykke og ikke bade

Denne grundudannelse som dykker (Open Water Diver) giver mig lov til, at dykke ned til 18 meters dybde. Det dybeste dyk jeg har haft på dette Open Water dykkerkursus er 8 meter.

Flere cyklister kommer alvorligt til skade

Svømning: Efter mange times i havet (dog kun 45 minutter neddykket) tog jeg til svømning i friluftsbadet.


2 Responses to Bestået dykkerkursus

  1. Jamen tillyke med det! Det er dejligt at der er ting du får gennemført på trods af hele den historie med hoften. Du får også spillet golf og i det hele taget tror jeg at du er ved at vende tilbage til dit gamle jeg. Nu skal du bare til at forsigtigt cykle og løbe dig i form – stille og roligt kan du sikkert regne med at være i fuld sving i foråret. Måske også tidligere med den rette viljestyrke som du jo før har bevist at du ejer?

  2. Hej Kirsten

    Tak ordene; men jeg tror desværre ikke, at jeg bliver mit gamle jeg igen. Jeg tror ikke på, at jeg kommer mine knæproblemer til livs. Det gør ondt når jeg bevæger dem i længere tid – både gå og cykling/spinning.

    Golf og dykning er noget jeg håber, at jeg kan bruge i stedet for til, at holde mig i form samt komme ud. Måske sammen med langdistancesvømning i åbent vand i sommermånederne.

Skriv et svar