BikeFit Intro, BikeFit Quick og BikeFit Fatburner

Spinning: I dag deltog jeg i BikeFit Intro, BikeFit Quick og BikeFit Fatburner og har dermed gennemkørt alle de forskellige timer som Fitness world tilbyder i spinning fordelt over kun én weekend, når det lægges sammen med min træning i går.

Mine favoritter er Fatburner og Max. Der er ofte færre pauser end i BikeFit Energy, og Fatburner er god til, at træne udholdenhed – udholdenhed som jeg har brug for i forbindelse med halvmarathon, maraton, halvironman og ironman triatlon. Tidligere hed “Fatburner” “Udholdenhed”, men dengang kom der ikke så mange til timerne som efter navneskiftet. Det får mig igen til at tænke på, hvor lidt danskere tænker og sætter sig ind i tingene.

Video: Interview med David Agus forfatter til bogen “The End of Illness”

David Agus: Vi skal bevæge os i løbet af dagen.

Løb: Efter timerne løb jeg 3 km. på løbebånd på samlet 12:21 minutter.

Det tager noget tid for løbebånd, at komme op i hastighed. Cirka indtil 10 km/t. går jeg på løbebåndet. Derefter begynder jeg, at lunte. Omkring 13 km/t. sætter jeg musik i ørerne. Og sætter farten yderligere op på 14,1 km/t. / 4:15 min/km. Efter 1 km. sætter jeg farten op til 15,0 km/t. lidt senere blev farten i dag øget til 15,6 km/t. Efter 2 km. satte jeg farten op til 16 km/t. og sluttede med 17 km/t. Jeg valgte, at ikke at sætte farten yderligere op, da jeg ikke ved, hvor meget skade mine ben har taget af de mange timers spinning.


Skriv et svar