Blandet motion

Først en time vandring. Så kørte jeg i golfklubben, hvor jeg fik oprettet et prøve medlemsskab, og efterfølgende øvede jeg chip.

Tog hjem og spiste middagsmad, havde et møde og vendte tilbage i golfklubben, hvor jeg fik min første sololektion. Det var træning fra driving range med 7-jern. Hold fast, hvor er der meget man kan gøre forkert, og jeg gjorde meget af det!

Heldigvis fik jeg rettet en del, og jeg håber, at det jeg gør nu er i nærheden af det rigtige. Efter “timen” med træneren, der kun varede 20 minutter, slog jeg selv nogle bolde på rangen. Det fik jeg min første golfskade af, da jeg fik en vabel som også gik i stykker på venstre hånd. Så i næste gang jeg skal til golf, skal jeg købe en golfhandske. Øv! Det er ikke pænt ud, at gå rundt med én handske, og slet ikke i solskin.

Derefter kørte jeg til svømning, hvor jeg erfarede, hvor ubehageligt det er, at svømme med et stykke hud, som hænger og dingler.

Kristeligt-Dagblad Gå og bliv klogere

Danmark er en nation af vandhunde


2 Responses to Blandet motion

  1. Hej Annie

    Jeg håber, at du har ret. Jeg vil helst ikke opgive golf pga. vabler på hænderne; men jeg har ikke håndværker hænder, så uden beskyttelse på hånden, bliver jeg ikke golfspiller.

    Vedrørende tøjet, så håber jeg, at kunne klare mig uden, at købe noget særligt. Jeg har ikke mere plads til tøj. Mit skab til motionstøj er allerede for længe siden blevet fyldt op, og øvrigt tøj fylder også for meget. Men ja, nogle går med underligt tøj… og hatte.

Skriv et svar