BodyFit: Styrketræning på hold

BodyFit: Jeg var i dag for første gang til BodyFit. Et styrketræningshold i mit fitnesscenter. Skønt jeg nok havde det mindste vægt på til de fleste af øvelserne, så var det meget hårdt for kroppen.

Lounges, squats. dødløft osv. osv. er ikke øvelser som min krop er formet til, at udføre; men jeg holdt ved. Vi sluttede af med, at lave planken og sideplanken på stepbænk. Dér var der endelig noget, der mindede om, hvad jeg har trænet selv.

Jeg vil forsøge, at komme til BodyFit flere gange. Jeg får ikke selv lavet styrketræning, så dette kan være en betode til, at lave styrketræning.

BodyFit er styrketræning for hele din krop
BodyFit-timen er opbygget, så du får styrketrænet alle de store muskelgrupper i kroppen. De primære redskaber er vægtstænger med skiver, hvor du selv kan justere vægten, samt håndvægte.Undervejs i timen guider instruktøren dig med teknik og øvelser, og sørger for, at programmet giver maksimalt udbytte.

På BodyFit-holdene er der typisk flere repetitioner end på andre hold og end det mange er vant til i de åbne træningsarealer. Det skyldes, at fokus her i højere grad er på udholdenhed, som er rigtig gavnligt for kroppen. Træningen er ikke så krævende som styrketræning kan være ude i centerets træningsarealer. På den anden side kan du lære mange teknikker og øvelser på BodyFit, som sagtens kan tages med på andre hold eller netop ud i centeret. Niveauet på BodyFit-holdene kan i høj grad styres af dig selv, og alle kan derfor være med.

Kommunerne bruger som et absolut minimum årligt 3,1 milliarder kroner på personer, der enten er i alkoholbehandling eller har haft kontakt med sundhedsvæsnet på grund af alkohol. En række andre udgifter, så som hjemmepleje og kommunal genoptræning, er ikke medtaget i beregningen.

Til sammenligning kunne man for de penge drive over 100 almindelige folkeskoler, viser Ritzaus beregninger.
Kilde: DR Alkohol koster samfundet flere milliarder

Løb: Jeg startede dagen med, at løbe tre kilometer inden morgenmad. Garmin Forerunner 610 ville i dag ikke starte, så efter jeg havde tændt og slukket uret adskillige gange, begyndte jeg at løbe uden, at uret var aktivt.

Fuck hvor jeg dog hader Garmin-produkter. Jeg har ejet mindst 6 forskellige produkter fra Garmin, og alle har haft fejl.


3 Responses to BodyFit: Styrketræning på hold

Skriv et svar