BodyFit: Styrketræning på hold

BodyFit: Jeg var i dag for første gang til BodyFit. Et styrketræningshold i mit fitnesscenter. Skønt jeg nok havde det mindste vægt på til de fleste af øvelserne, så var det meget hårdt for kroppen.

Lounges, squats. dødløft osv. osv. er ikke øvelser som min krop er formet til, at udføre; men jeg holdt ved. Vi sluttede af med, at lave planken og sideplanken på stepbænk. Dér var der endelig noget, der mindede om, hvad jeg har trænet selv.

Jeg vil forsøge, at komme til BodyFit flere gange. Jeg får ikke selv lavet styrketræning, så dette kan være en betode til, at lave styrketræning.

BodyFit er styrketræning for hele din krop
BodyFit-timen er opbygget, så du får styrketrænet alle de store muskelgrupper i kroppen. De primære redskaber er vægtstænger med skiver, hvor du selv kan justere vægten, samt håndvægte.Undervejs i timen guider instruktøren dig med teknik og øvelser, og sørger for, at programmet giver maksimalt udbytte.

På BodyFit-holdene er der typisk flere repetitioner end på andre hold og end det mange er vant til i de åbne træningsarealer. Det skyldes, at fokus her i højere grad er på udholdenhed, som er rigtig gavnligt for kroppen. Træningen er ikke så krævende som styrketræning kan være ude i centerets træningsarealer. På den anden side kan du lære mange teknikker og øvelser på BodyFit, som sagtens kan tages med på andre hold eller netop ud i centeret. Niveauet på BodyFit-holdene kan i høj grad styres af dig selv, og alle kan derfor være med.

Kommunerne bruger som et absolut minimum årligt 3,1 milliarder kroner på personer, der enten er i alkoholbehandling eller har haft kontakt med sundhedsvæsnet på grund af alkohol. En række andre udgifter, så som hjemmepleje og kommunal genoptræning, er ikke medtaget i beregningen.

Til sammenligning kunne man for de penge drive over 100 almindelige folkeskoler, viser Ritzaus beregninger.
Kilde: DR Alkohol koster samfundet flere milliarder

Løb: Jeg startede dagen med, at løbe tre kilometer inden morgenmad. Garmin Forerunner 610 ville i dag ikke starte, så efter jeg havde tændt og slukket uret adskillige gange, begyndte jeg at løbe uden, at uret var aktivt.

Fuck hvor jeg dog hader Garmin-produkter. Jeg har ejet mindst 6 forskellige produkter fra Garmin, og alle har haft fejl.


3 Responses to BodyFit: Styrketræning på hold

 1. Det er sket for mit Garminur at min computer af en eller anden grund tømmer det totalt for batteri når det er tilkoblet. Så ser det ud som om det ikke virker overhovedet. Jeg har lært at simpelthen lade det sidde i opladning natten over og så er batteriet fyldt igen. Det kan feks. ske hvis uret sidder til opladning og jeg er på internettet – og siten på internettet sætter sig fast og ikke reagerer. Vi har så også en ret åndssvag internet forbindelse, men det er en helt anden side af sagen. Måske er det hvad der sker hos dig og ikke fordi noget er galt med uret.

 2. Garmin er det bedste der er sket for mig i forhold til min træning. Før Garmin, så løb jeg bare i det samme røvsyge tempo uden og ane en brik om hvor hurtigt jeg løb. Nogle gange synes jeg at jeg havde løbet rigtig hurtigt, men kunne se når jeg kom hjem at det ikke var tilfældet. Det er simpelthen så genialt med Garmin at man kan følge sit tempo og sin puls undervejs og at man selv kan indstille specifikke træningssessioner med intervaløvelser. Nej jeg får ikke honorar fra Garmin, men mit 405 er den fedeste gadget ever – stadig her 1,5 år efter jeg købte det.

 3. Hej Kirsten

  Mit Garmin ur laver også nogle gange det, at det aflader når det sættes til afladning. Og det er sørgeligt at opdagde, at det har siddet natten over til opladning, og i stedet er blevet afladet.

  Det her med, at uret ikke vil starte op når det tændes, det problem havde jeg også til New York City Marathon, hvor uret først kom i gang, da jeg var ude på første bro,

  Her Lars
  Jeg fik også meget mere fart i benene, da jeg fik fartmåler på; men Polar laver også fartmålere, og jeg vil kigge nærmere på, hvad Timex har af produkter. Godt nok lidt skidt, at jeg nu har været i USA de tre gange jeg skulle, så jeg ikke kan købe uret dér.

Skriv et svar