Crosstrainer og spinning

Crosstrainer: For at forbrænde nogle ekstra kalorier startede jeg med 25 minutter på crosstrainer i dag. Jeg ville have lavet mere coretræning; men det slag jeg fik på min albue til svømning i går hindrede mig i, at lave planke, sideplanke m.m.

Jeg startede med en belastning på 10 og min puls var på ca 150 til, at starte med, men uden jeg satte tempoet væsentligt i vejret eller øgede belastningen sluttede jeg med, en puls omkring 180 de sidste fem minutter.

Tid: 25:10 minutter
Puls snit: 168
Maks puls: 182
Kalorier: 402

Januarudsalg med masser af gode tilbud
Januarudsalg med masser af gode tilbud

Spinning: Dagens spinning var god. Jeg forsøgte i dag, at følge takten hele tiden, det er underligt langsomt. Timen sluttede af med en masse sprinter. Jeg tog dem alle siddende, det var dejligt hårdt.

Både spinning og crosstrainer er godt imod fedme.

Tid: 48:54 minutter
Puls gennemsnit: 144
Maks puls: 181
Kalorier: 598

FPN Tykke nægter overvægt


Skriv et svar