Cykelbiografen i Fresh Fitness

Spinning: I dag var jeg for første gang til spinning i Cykelbiografen hos Fresh Fitness. I stedet for instruktører der kører med i spinningsalen, så har de hos Fresh Fitness en monitor, der viser en instruktør samt en del grafik, der skal fører kunderne igennem timerne.

Jeg tænkte lidt, at så kunne vi slippe for de lange opvarmninger, nedkøling samt udstrækning efter timerne og de “lange” pauser imellem timerne. Men nej.

Fresh Fitness har lavet det præcis sådan, som hvis de betalte instruktører for, at cykle med. Så vi skal alt det trivielle igennem mellem hvert hold. Det virker ikke som om Fresh Fitness har forstået mulighederne med deres udstyr.

Cyklingerne

Fresh Fitness har nogle meget lavkvalitets spinning cykler fra danske Body Bike. Der er to flaskeholdere; men disse er meget ligmed dem vi bruger på cykler. Dvs. de er stramme sådan, at flaskerne bliver siddende selvom, man kører over bump m.m. Men til spinning sker sådan noget ikke. Så holderne er blot besværligt stramme.

Flaskeholderne sidder også langt nede på cyklen, så hver gang du skal have vand, så er du nødsaget til, at være meget bevidst om hvad du gør, hvilket går udover intensiteten du arbejder med.

De andre Body Bike (spinning) cykler har plads til, at ligge drikkedunke/flakser på styret i to fordybninger; men sådan et styr er der ikke på cyklerne hos Fresh Fitness. I stedet er der en svag opadgående håndtag i begge sider af styret, hvor man kan holde fast. Dog er disse så korte, så jeg ikke kan have hele min håndbrede på det opadpegende stykke af styret, sådan som man skal have det når man står op. Jeg kunne se på videoen, at instruktøren også havde for stor hånd.

Jeg ved ikke, hvor mange mere de bedre spinningcykler koster; men det virker som et dumt sted, at spare. Det giver dårlige oplevelser og et discountfornemmelse.

Se liste over fitnesscenter i Odense

Jeg har dog alligevel valgt, at sætte mit medlemsskab hos Fitness World til fordel for Fresh Fitness, da jeg hos Fresh Fitness træner for 99 kr. om måneden imod de 249 kr. hos Fitness World.

Jeg har ingen indtægter og jeg mangler fortsat betaling fra da jeg blev kørt ned i maj. Forsikringsselskabet Købstædernes Forsikring har fortsat ikke betalt hverken tabt arbejdsfortjeneste, svige og smerte eller andet. Derfor er jeg nødsaget til, at sparer mest muligt.


Skriv et svar