Cykling i hagl

Cykling: Efter de seneste dages anstrengelser med min racercykel, skulle jeg i dag cykle på cyklen. Desværre var det begyndt, at regne inden jeg kom af sted, og jeg var kun cyklet omkring 1 km. dag jeg opdagede, at det var hagl.

De fleste danskere er nok bekendt med det, men det er yderst ubehageligt, at cykle i hagl. Alligevel valgte jeg, at fortsætte min cykeltur, også selvom mine tæer allerede var kolde.

Jeg cyklede hele vejen til Kerteminde; men da jeg kom hjem var mine fødder så ufatteligt kolde. Det tog meget lang tid, at blive varm.

Jeg så i dag en kamel
kamel

Løb: Min fysioterapeut har givet mig lov til at løbe 3 km. hver tredje dag. Den første af disse løbeture på 3 km. løb jeg i dag inden morgenmad. Jeg er i den underlige situation nu, at jeg inden løbeturen tænkte, at jeg skulle løbe langt!

Bownty samler alle deals


Skriv et svar