Cykling på landevej i næsten frost

Cykling: Det var næsten frostvejr, da jeg i dag cyklede en tur på landevej. Temperatur mellem 3 og 6 grader celsius. Det er alt for koldt! Selv om jeg havde meget tøj på, så var det en kold fornøjelse, dog har jeg oplevet værre når det har regnet, og jeg var så heldig, at jeg fik afsluttet min cykeltur inden den uophørlige regn der er faldet i de seneste timer satte ind.

Jeg skal have et overtræk til mine sko. Vinden blæste lige ind igennem mine sko og ind på mine tær.

Kort over dagen cykeltur
kort

Dagens statistik:
Afstand: 38,62 km
Tid: 1:26:38. 1. september 2011 brugte jeg kun 1:09:25 på samme cykeltur.
Gnsn. hastighed: 26,7 km/t
Højdeforøgelse: 108 m
Maks. hastighed: 41,6 km/t
Gnsn. puls: 141 bpm
Maks. puls: 167 bpm

Data fra Garmin Forerunner 610

Et land af lykkelige drankere

Svømning: Til aftenens svømning vekslede jeg en masse. Jeg svømmede crawl, rygcrawl og trænede crawl ben – både på maven og på ryggen. Sjovt nok svømmede jeg hurtigere med kickbord uden svømmefødder, end de de andre gjorde med svømmefødder og kickboard :-)


Skriv et svar