Da sneen kom til Odense 2012

Cykling på mountainbike: Jeg havde hørt, at der ville komme sne. Da jeg tog til svømning kl 20 var der ingen sne. Da jeg kørte hjem fra svømning klokken 21:30 var der ingen sne. Da jeg var på toilettet klokken 4/5 i nat, var der ingen sne; MEN da jeg stod op klokken 10 var der faldet sne.

sne

Så var det bare, at sluge noget morgenmad, tage langt tøj på, grave min mountainbike fri og cykle af sted. Jeg er nemlig en dreng! Når der er nyfalden sne, så skal jeg altså bare ud og lege i det… og gerne være den første til, at spolere det finde uberørte snedække.

sne

Hurtigt viste det sig dog, at det var lidt farligt, at cykle på sneen, for den nyfaldne sne kan gemme isflager af frossen regnvand. Første gang skred jeg ud; men fik stoppet mit fald.

sne

Anden gang styrkede jeg. Av! Jeg skrabede sneen af underlaget og så, at det var et tykt lag glat is, som jeg cyklede på.

sne

Så satte jeg kursen over på sneryddede cykelstiger og cyklede til biblioteket, hvor der var kommet en bog hjem, som jeg har bestilt, og imens jeg fik lidt varme i kroppen, fandt jeg endnu en bog, jeg må læse.

Det er fedt, at dyrke triatlon (og have udstyret i orden). De seneste tre dage har jeg dyrke forskellig motion, alt relevant og brugbart som triatlet!

I dag er det Auschwitz-dag


Skriv et svar