Den første vandretur

Salomon Xa Pro 3D Ultra 2 i Black Bright Blue Vandring: Da jeg er skadet var det blevet tid til at lufte mine nye vandresko – Salomon XA Pro 3D Ultra 2 – på min første vandretur.

Da jeg ikke er vant til at gå, men cykler og løber valgte jeg, at nøjes med en tur på 7 km. også for, at gå mine sko til stille og roligt. Det er år siden, jeg har begivet mig ud for, at gå en tur. De seneste ture har været på 2-2,5 km for, at komme til cykelmekanikeren, og den manglende træning i at gå kunne jeg godt mærke efter en time.

Jeg blev faktisk træt. Jeg tror der – i hvert fald for mig – en en barriere omkring en time, hvor jeg rammer en hindring. Måske er det blot, at jeg skal have vand. Det viste sig så også, at turen jeg gik blev på 8,5 km. mod de planlagte 7 km. Igen burde distancen ikke være noget problem, da jeg så sent som i mandags løb 9 km.; men det er noget andet at vandre. Jeg bruger over dobbelt så lang tid på at gå en tur, som på at løbe den. (I hvert fald ud fra dagens tal).

vandring bog Walk-up Jeg var glad for, at jeg havde taget løbestrømper på, for mine fødder blev varme og næste gang skal jeg også have løbeunderbukser på, kunne jeg konstatere.

Da jeg godt kan lide, at læse, valgte jeg læse bogen Walk-Up – så går det bedre af Bente Klarlund Pedersen. En sød lille bog som måske kan motivere lidt; men dog ikke siger meget nyttigt om vandring.

Data fra Garmin Forerunner 610:

Afstand: 8,50 km
Tid: 1:20:32
Gnsn. tempo: 9:29 min/km
Højdeforøgelse: 10 m
Kalorier: 327 C
Gnsn. puls: 84 bpm
Maks. puls: 100 bpm
Training Effect: 1,0

1 – 5 km.: 9:06, 9:28, 9:17, 9:30, 9:30
6 – 8,5 km.: 9:18, 9:37, 9:42, 10:08*


Skriv et svar