Dykning – første testdyk i svømmehal

Dykning: Jeg fik min første dykning med dykkeflaske, våddragt, snorkel, maske og blybælte. Desværre havde det dykkercenter, der havde fyldt flaskerne med luft glemt, at montere en O-ring på den ene flaske, så min underviser/instruktør/vejleder kunne ikke komme med i vandet.

Det betød, at vi ikke nåede ret meget; men jeg endte på bunden af svømmehallen. Det var et stort øjeblik, da jeg bevægede mig ud over det stejle stykke i svømmehallen hvor man kan bunde til den dybe ende. Desværre glemte jeg alt om, hvordan man trykudligner og fik ondt i ørerne. Hvis jeg kan lære, at undgå undertrykket, så vil jeg prøve prøve rigtig dykning. Det kan vist være sjovt.

XX-large patienter koster kassen

Løb: Av mit knæ under løb. 5 km løb inden morgenmad med ondt i knæ.


2 Responses to Dykning – første testdyk i svømmehal

Skriv et svar