Dykning – første testdyk i svømmehal

Dykning: Jeg fik min første dykning med dykkeflaske, våddragt, snorkel, maske og blybælte. Desværre havde det dykkercenter, der havde fyldt flaskerne med luft glemt, at montere en O-ring på den ene flaske, så min underviser/instruktør/vejleder kunne ikke komme med i vandet.

Det betød, at vi ikke nåede ret meget; men jeg endte på bunden af svømmehallen. Det var et stort øjeblik, da jeg bevægede mig ud over det stejle stykke i svømmehallen hvor man kan bunde til den dybe ende. Desværre glemte jeg alt om, hvordan man trykudligner og fik ondt i ørerne. Hvis jeg kan lære, at undgå undertrykket, så vil jeg prøve prøve rigtig dykning. Det kan vist være sjovt.

XX-large patienter koster kassen

Løb: Av mit knæ under løb. 5 km løb inden morgenmad med ondt i knæ.


2 Responses to Dykning – første testdyk i svømmehal

  1. Hej Kirsten

    Hvilken virksomhed har lavet dine certifikater/kurser? Hvor meget har du dykket?

    Jeg tror, at det kan blive noget jeg holder af, hvis jeg lærer og husker, at trykudligne.

    Jeg skulle have løbet 7 km. men da det gjorde skidt, så løb jeg hjem af en kortere rute, og sparede 2 km. Det er for, at undgå for meget løb, at jeg er begyndt på mine gåture (vandring). Hulk! Jeg vil løbe.

Skriv et svar