Dyrker du idræt på højt niveau?

Efter min deltagelse i motionsløb i går modtog jeg i dag en e-mail med spørgeskema, hvor jeg blandt andet blev spurt om hvor meget motion jeg dyrker. Det er der ikke noget spændende i, det interessante er hvor lidt der skal til (i følge undersøgelsen).

Jeg kunne svarer på spørgsmålet med flere spørgsmål, hvor den mest aktive var:

Dyrker idræt/motion på moderat (1-2 gange om ugen) eller højt niveau (3 gange eller mere om ugen)

Skal der virkelig ikke mere til end tre gange om ugen før, det er “højt niveau”? Personligt vil jeg mene, at tre gange om ugen er i ringe grad – hvilket understøttes af Sundhedsstyrelsens anbefalinger om motion.

Har du brug for mere gennemslagskraft, så tilmeld dig Michael Kold’s 7 trin til effektiv kommunikation her!

Da jeg i dag var i fitnesscenter i dag (inden jeg læste skemaet) sad jeg til spinning og blev irriteret over alle de hold på kun 30 minutter, hvor der både er intro, to indlagte pauser samt nedkøling sådan, at den effektive træningstid er nede omkring 22 minutter og den effektfulde tid er omkring 12 minutter. Det er da, at pisse på kunderne, at de kan tage til spinning og så skal lave ekstra 15 minutters træning alene for, at opnå den minimumsanbefaling som Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Dagens træning

Crosstrainer:
Tid: 46:05 minutter
Kalorier: 803 C
Gnsn. puls: 165 bpm
Maks. puls: 188 bpm
Training Effect: 5,0

Spinning:
Tid: 45:07 minutter
Kalorier: 637 C
Gnsn. puls: 143 bpm
Maks. puls: 164 bpm
Training Effect: 3,6


Skriv et svar