Ekstraundervisning i dykning

Dykning: Det dykkerkursus jeg har bestået har været ynkeligt. Jeg er uddannet til, at dykke på 18 meters dybde; men den maksimale dybde jeg har været på er 7,6 meter; hvilket endda nok er overdrevet.

Jeg er formelt uddannet til, at dykke med en anden Open Water-dykker; men det er jeg slet ikke parat til, så jeg havde bestilt plads på en dykkertur; hvor jeg fik en instruktør til, at holde øje med mig. Det kostede mig 700 kr. ekstra. Øv!

Det var dog nødvendigt. Jeg havde mange problemer med, at styre min afbalancering. Det startede med, at da vi var kommet på bunden og skulle svømme af sted, så røg jeg til havoverfladen, og måtte lave endnu en nedstigning. Godt vi kom var på omkring 7 meter, da det skete.

Se denne fantastiske video. Den viser på meget smukt vis, at luft udvider sig på vejen imod havoverfladen.

Flere gange yderligere steg jeg hastigt og uplanlagt mod havoverfladen og instruktøren trak mig ned.

Vi dykkede i Lillebælt og jeg nåede ned på 17 meters dybde, jeg så også “rigtige” fisk, dvs. fisk der ikke det meste af tiden ligger fladt på bunden; men småfisk der gemmer sig i tang.

Se ´Dagens Deal´ fra DEALdeLUXE – Tryk her!

Jeg er endnu ikke “bidt” af dykning; men jeg må have nogle ekstra dyk sådan, at jeg får mulighed for, at lære af holde mig i vandet. Når jeg har lært det, kan jeg bruge mere tid på, at observere naturen … altså især kigge på fisk.

Desværre burde jeg allerede nu købe mit eget udstyr sådan, at jeg lærer udstyreret at kende, og får noget udstyr, jeg holder af; men dykkerudstyr er dyrt og jeg har ikke fundet en dragt i min størrelse brugt. Øv!

Odense Golfklub driving range

Golf: Efter dykning kørte jeg igen på golfbanen; hvor jeg slog tre kurvefulde bolde ud over driving range. Jeg kan desværre ingen fremskridt sporer. Jeg kan ikke se, hvad forskellen er på de bolde, der flyve højt og flot eller dem, der fiser hen af jorden.

Odense Golfklub driving range


Skriv et svar