Elendige Timberland Chocorua trail

Vandring: Jeg læste i dag, at det er farligt at løbe*, så jeg tik i stedet en tur. Nej det er ikke helt korrekt. Jeg skulle holde en dag uden løb i dag, da jeg løb i går og løber igen i morgen; men en vandretur var alt, hvad jeg orkede i dag.

* “Løber du mere end 32 km om ugen, og løber du hurtigere end 5 minutter per kilometer, så løber du ikke bare en tur, men også en risiko.” skrev Politiken i dag

Jeg havde en dum aftale midt på dagen, og da jeg valgte, at tage to ekstra timer i sengen, nåede jeg ingen motion inden, og bagefter orkede jeg ikke, at tage i fitnesscenter for, at spinne og bruge crosstrainer. Ej hellere gad jeg årets sidste klubsvømning.

Tiberland Chocorua Trail vandrestøvle

Jeg sag og læste i en kajakbog, da jeg blundede – det gjorde, at jeg fik fundet mine nye vandrestøvler frem og gik en tur. Det viste sig dog, at de Timberland Chocorua trail støvler er dårlige. De vil ikke bøje sig rigtigt, så de gnaver ved storetåens overgang til selve foden. Skod støvler!

Distance: 7.63 km
Tid: 1t:21m:44s
Gennemsnit fart: 5.6 km/t
Max. fart: 7.4 km/t
Kalorier: 599 kcal
Hydration: 0.17L
Min. Altitude: 39 m
Max. Altitude: 62 m
Total Ascent: 11 m
Total Descent. 12 m
Weather: Mostly cloudy night


One Response to Elendige Timberland Chocorua trail

Skriv et svar