En lille cykeltur og så i kajak

Dagens motion var svær, at afgøre. Skulle jeg tage til spinning? Skulle jeg cykle med klubben, skulle jeg deltage i cykelløbet Tour de Kerteminde (et cykelløb som jeg deltog i sidste år, og var mit første cykelløb) eller skulle jeg tage med på tur i kajak?

Cykling: Jeg valgte at cykle med klubben; men jeg var for langsom til at komme på cyklen og ned til mødestedet. Da jeg ankom til mødestedet var det 5 minutter for sent, og jeg måtte cykle alene.

Jeg var på vej imod Vissenbjerg (Vissenbjergbakke), da jeg netop cyklet ud af Ravnebjerg besluttede, at jeg ikke gad cykle alene for, at tage hjem alene resten af dagen… det var især hårdt i dag, hvor jeg har gode venner og bekendte til Berlin Marathon, et maraton jeg selv har set frem til i tre år og som jeg torsdag opgav, at deltage i – skønt betalt hotel, togrejse og deltagelse. Så jeg vendte om for, at tage på tur i kajak.

Op mod 45.000 danskere menes i de seneste år at være blevet syge af at spise frugt og grønt importeret fra udlandet. Det svarer til hvert femte fødevarebårne sygdomstilfælde herhjemme, og andelen er stigende.

Skriver Berlinske Tidende i dag.

Kajak: Det var lidt sent at jeg ankom i kajakklubben; men jeg var ikke den sidste. Det viste sig, at skønt kun fire/fem havde givet tilsagn om deltagelse, så blev vi syv der tog af sted sammen.

På vejen ud gik det ikke så godt. Den kajak jeg havde lånt kunne jeg ikke få til, at sejle lige bl.a. pga. styrefinnen ikke ville ned. Efter cirka 3,5 – 4 km. kom en af de andre over til min kajak, og fik trukket finnen ned. Det hjalp!

Vi var dog kommet ud i mere åbent vand og bølger, så det var fortsat lidt mere besværligt, at ro end “normalt”; men på vejen hjem fra Klintebjerg Havn gik det godt. Finnen var nede og jeg kunne blot nøjes med, at ro almindeligt uden, at skulle lave en masse ekstra styretag.

Det blev endnu en skøn tur i kajak. Jeg er så glad for, at jeg i år valgte, at tage på kajakkursus. Det var dyrt og det har vist sig, at være mere omkostningsfuldt end jeg havde forventet, inden jeg begyndte, at ro kajak; men det er langt mere en motionsform for mig, end både dykning og golf.


Skriv et svar