Fire timer langrend

Langrend: I dag blev det til 2 gange 2 timer langrend, uha jeg flyttede mig meget – både evnemæssigt, fysisk distance (den ene tur blev da 9 km) samt på mit mod. Jeg kan ikke lide når det går ned ad bakke, ganske som jeg heller ikke kan lide det på cykel eller holder meget af det i løb. Op er altid sjovere.

Desværre blev det også til nogle alvorlige styrt i dag, hvor jeg vist fik trykket ribben på det ene styrt. Av for pokker! Styrtet gjorde, at dagens løbetur på droppet. Godt jeg snart er hjemme, hjemme til fladt landskab.

vind ferie

På dagens første skitur (og den i går) synes jeg, at jeg havde meget bagglid på mine ski, da jeg spurgte min underviser da dagens første to timer var ved, at nå vejs ende sagde hun, at det ikke så ud til, at jeg havde mere bagglid. Jeg valgte dog, at følge min egen fornemmelse og købte en ny skivoks (til 75 kr!) som jeg smurte på i frokostpausen mellem dagens lektioner. Det var godt!

På de sene timer kunne jeg endelig begynde, at lave noget afsæt med mine ski, jeg kunne stå/gå langsomt op af de små pukler på løjperne, hvilket gjorde, at jeg fik endnu mere fart på… når jeg søgte det.

Jeg fik også lært mere om, hvordan jeg bremser; men med dagens styrt og oplevelser i mente mangler jeg meget mere træning på det område… hvilket ikke er så let, at få i flade snefri Danmark.


Skriv et svar