Formen er helt væk

Løb: At træning skal holdes ved lige fik jeg et meget tydeligt bevis på under dagens løbetur. Jeg løb kun 3 km. men allerede inden den første kilometer synes jeg, at det var hårdt. Mellem tider på 4:32, 4:33 og 4:19 min/km. er ikke det værste, det værste er pulsen som i gennemsnit var 165 og nåede helt op på 179 på en meget langsom tur. Til sammenligning har jeg tidligere løbet halvmaraton med et snit på 3:51 min/km. og havde da en puls på 172!

Run hard & be nice to people

Min drøm om, at sætte pr. til Ironman og maraton i 2012 er nu skråddet, det er ikke realistisk muligt. Jeg havde overvejet, at det ikke var realistik; men hvad der er endnu værre – noget jeg først har opdaget nu er, at jeg nu frygtet, at min placering i første startgruppe til Eventyrløbet kan være i fare. Sidste år løb jeg i top 50; jeg havde overvejet at det måske vil knibe med en top 100 placering i år, men når jeg ser på pulsen efter dagens løb i forhold til farten, så er top 1000 måske ikke realistisk. Det vil jeg ikke kunne bære.

Jeg løb fordi jeg ikke længere kan holde ud, at tage mere og mere på i vægt og lige meget hvor lidt jeg har trænet, så driller mine knæ. Jeg tror nu ikke længere på, at det er løb som er problemet, jeg tror mere at det må skyldes cykling. Sidste gang jeg løb var 5. februar, jeg løb kun to gange i februar. 24 km i januar og 1 km. i december. Det kan ikke være løb som gør, at mine knæ (især venstre) er skidt.

Afstand: 3,01 km
Tid: 13:26
Gnsn. tempo: 4:28 min/km
Højdeforøgelse: 8 m

Jeg elsker fortsat, at løbe, selvom det for tiden er mere tanken om, at løbe end selve løbet jeg elsker. Jeg skal i form nu!


2 Responses to Formen er helt væk

Skriv et svar