Første solo tur i kajak

Kajak: I dag tur jeg min første solo tur i kajak. Jeg startede roligt ud med, at ro langsomt for, at arbejde på min pagajføring, som jeg ikke håndterer korrekt. Efter cirka 1 km. indhentede jeg en sejlbåd, som havde sejlet forbi mig, da jeg satte båden i vandet. Det har nok motiveret mig til, at ro hurtigere end planlagt.

Da jeg nåede ud til det mere åbne vand, besluttede jeg, at jeg ville ro over til den bygning, der huser skolen på Vigelsø. Jeg kunne derude mærke bølgerne blive større samt, at jeg havde vinden i ryggen – for bølgerne bar mig mod Vigelsø – dog ikke præcist der, hvor jeg ville hen. Men alligevel.

Første solo tur i kajak

Desværre var der lavvandet ind imod Vigelsø og huset, så jeg valgte, at holde afstand for, at undgå min finne ramte bunden. Så i stedet for, at sejle ind ved huset, roede jeg hen til det sted, hvor skibet Lunden henter og bringer folk, der besøger Vigelsø. Der fandt jeg også så meget læ, at jeg smertefrit kunne vende min kajak uden, at frygte for, at falde i vandet.

Jeg returnerede ved, at krydse over sejlrenden til Klintebjerg Havn, som jeg roede forbi, og returnerede ind langs Odense Kanals nordliste side. Her så jeg mange turkajakker, der roede ud og to overhalede mig på vejen tilbage til klubhuset.

Jeg valgte endda, at ro lidt forbi klubhuset og ind til Stige Havn, hvor jeg kiggede lidt omkring, inden jeg gik på land.

Distance: 10.73 km
Varighed: 1t:52m:26s
Gns. hastighed: 5.7 km/t
Max. hastighed: 8.9 km/t
Kalorier: 786 kcal
Højde: 32 m / 45 m

Mellemtider
13:55, 9:00, 9:00, 9:04, 9:57
10:02, 11:47, 9:57, 10:02, 8:18, 7:41


Skriv et svar