Gå ikke ned på sikkerhed

Det var meningen, at jeg skulle have været på solopgangstur i kajak med start kl 5:00; men da jeg stod ved vandet sprang jeg fra. Jeg turde ikke sætte mig i en lille kajak, ro gennem Odense kanal ud gennem Odense Fjord til Vigelsø uden lys på.

Jeg vil gerne kende andres holdning til, at ro om natten uden lys på. Er jeg blot tøsedreng/bangebuks, eller var det rigtigt, at undlade, at ro i kajak i mørke uden lys på.

Jeg vil gerne ud på turen. Prøve at ro i mørke, se Solen står op siddende i naturen og ro hjem igen i de tidlige morgenstråler; men jeg vil ikke gå ned på sikkerhed.

Det er ikke for, at jeg skal kunne se noget med det medbragte lys; men for, at jeg kan blive set. Både når jeg sidder i kajakken, og hvis jeg falder i vandet. Så vil jeg gerne have et lys på min redningsvest.

55-årig druknet i sejlerulykke. DR

Løb: I stedet blev det til 12 km. løb inden morgenmad, og jeg klarede løbeturen på under en time. Det gik meget langsomt, jeg undre mig over, at jeg tidligere løb så meget hurtigere – at jeg endnu ikke har genvundet blot en smule hurtighed. Fx ville jeg da meget gerne kunne løbe sådan en tur på 4:15 min/km. uden større anstrengelse.

Det bekymrer mig dog mere, at jeg synes det er så langt. 12 km. er mellem en tredjedel og en fjerdel af et maraton. Når jeg tænker på de kommende konkurrencer jeg er tilmeldt, så er det ikke godt, at jeg ikke kan løbe længere på nuværende tidspunkt.

Kom i gang med motion – trods de ekstra kilo. DR Sundhed


Skriv et svar