Golfudstyr søges

Golf: Jeg havde min anden træningslektion (20 minutter) til golf i dag. Som sidst var det på driving range. Jeg kom lidt før tid, hvor jeg begyndte, at slå bolde; men de første mange slag ville slet ikke flyve.

Efter nogle frustrerende slag kom der indimellem luft under boldene; men hvorfor ved jeg ikke. Desværre har jeg allerede tillagt mig en en dårlige vaner, som træneren rettede på og som jeg skal arbejde på. Inkl jeg havde lavet et forkert tag på køllen, som jeg var overbevist om var rigtigt husket.

Efter træneren gik videre trænede jeg lidt selv, de første slag var igen jordfusere m.m. Efterhånden fandt jeg noget der i spejlet så rigtigt ud med min kropsholdning og nogle bolde fik retning og noget længde; men da jeg havde haft en del gode slag på stribe lavede jeg mange slag, hvor jeg ramte måtte inden, jeg ramte bolden. Og jeg ved ikke, hvad jeg ændrede. Meget underligt.

Jeg mangler alt udstyr på golf, har du noget du ikke bruger modtager jeg det gerne.

  • golfbolde
  • golftees
  • golftaske
  • golfkøller
  • golfhåndklæde

og alt det andet, jeg ikke kan huske eller ved, at jeg skal bruge.

Spinning: Efter golf kørte jeg til spinning for, at forbrænd nogle kalorier. Jeg svedte en masse; men det var desværre blot vand der kom ud, fordi lokalet var alt for varmt.

Begge mine knæ brokkede sig, og tilsidst sagde min hofte også fra. Bras!


Skriv et svar