Hård træning

Cykling: Jeg skulle have en lille rolig cykeltur på 1,5 til 2 timer; men da det er længe siden, at jeg har været til træning i klubben – især cykeltræning. Så jeg valgte, at cykle ud med klubben i forventningen om, at der var andre, der ikke skulle cykle så længe.

Jeg valgte, at cykle med gruppe 2 idet, jeg ikke har cyklet i en uge siden Århus-København, og en uge op til det cyklede jeg heller ikke. I alt har jeg kun fire cykelture siden 19. august, så jeg forventede ikke, at min form var til, at cykle med den hurtige gruppe 1.

Der gik dog ikke ret længe inden jeg kunne konstaterer, at det gik alt for langsomt i gruppe 2, der praktisk talt ikke flyttede sig. Da vi kom til et bakket område i nærheden af Svanninge bakker lagde jeg mig bagerst inden en bakke, cyklede forbi de andre op af bakken, hvor jeg så blev indhentet af de første fra gruppe 1, som kom og overhalede. Jeg valgte, at cykle med et stykke vej, og så selv cykle hjem.

Til min overraskelse blev jeg ikke alvorligt sat. Nok cyklede andre flere gange fra mig, men der var vær gang andre længere tilbage som vi ventede på efter hver enkelt bakke, så jeg kom med hele vejen hjem.

Turen blev meget længere og meget hårdere end forventet, men det var positivt, at jeg ikke blev smidt af.

Distance: 109,6 km.
Tid: 3:33:40

Løb: Jeg skulle løbe 14 km. i dag, så jeg ventede nogle timer efter cykelturen på, at mine ben skulle genvinde nogle kræfter. Så opmålte jeg en rute på 14 km. og løb af sted. Da jeg nærmede mig mit hjem besluttede jeg, at droppe en runde på omkring 2,5 km og nøjes med de 12 km. Endnu senere kunne jeg konstater, at jeg med den afkortede rute ikke ville ende på 12 km. men 11 km. Jeg valgte, at stoppe ved de 11 km. med tanker om, at jeg havde haft over 100 km. på cyklen tidligere på dagen, som sad i mine ben.

De 11 km. løb jeg på 48:53 minutter, hvilket er et gennemsnit på 4:26 min/km.


Skriv et svar