Havkajak for første gang

Kajak: Siden jeg sidste år fik en kort tur i kajak, har jeg haft lys til, at komme tilbage i en kajak for, at lære at mestre kajakken.

I dag lykkedes det sådan, at jeg kom i havkajak for første gang, da jeg tog på Begyndertur med Odense Havkajakklub.

havkajak

Vi skulle starte med, at vende rundt i vandet. Jeg kan ikke lide, at have hovedet under vand – det er meget voldsomt. Så da jeg blot skulle vendes rundt og hvor den korrekte handling er, at læne sig fremad. Smed jeg hovedet bagud og dermed op i kajakken. Så jeg fik bule i hovedet inden jeg stævnede ud.

Odense Havkajakklub logo Da øvelsen var klaret og jeg havde fået tørt tøj på, skulle vente op, instruktøren kom i kajakken, lavede jeg en fejl sådan, at jeg selv rundt i vandet. Dermed fik jeg hurtigt testet, at jeg faktisk havde lært lektien.

Desværre kom jeg nu i den situation, at jeg skulle ro med vådt tøj på. Øv! Den ekstra tur i vandet gjorde mig ekstra nervøs og jeg roede langsom hele dagen af frygt for, at ryge i vandet igen. Jeg synes faktisk, at det var hyggeligt, at jo kajak og jeg skal øve mig noget mere.

Heldigvis var det også nogle meget venlige mennesker som jeg var ude, at ro kajak med. Tak for en god aften.


2 Responses to Havkajak for første gang

Skriv et svar